Friday , September 18 2020
Home / slovenia / Fortenova group obvestila Bruselj o prevzemu Mercatorja

Fortenova group obvestila Bruselj o prevzemu Mercatorja[ad_1]

The Fortenova Group, which prevents zdravi del hrvaškega Agrokorja, if the Evropsko Commission regulates fierce competition na ravni EU obvestila o nameravanem prevzemu delnic slovenskega Mercatorja, so za STA povedali v Fortenovi group. Kot so dodali, so predhodni postopek v Bruslju sprožili 13. avgusta.

V Fortenov group wheat gels ugibati o tem, kdaj bo prišlo do načrtovanih lastniških sprememb pri prevzemu delnic Mercatorja. Kot so izpostavili, bodo vsi nadaljnji koraki odvisni od tega, kdaj bo EU odgovorila na obvestilo o nameravani concentrate družb na ravni EU, vključno s Hrvaško in Slovenijo.

The morality of the soglasje za prenos bodo can be found in the Mercator of the upnice.

Časnik Dnevnik medtem danes peas, da je možno, da bo Evropska commission odločanje o concentration on the Mercatorjem in Fortenovo group prepustila Agenciji za varstvo competition.

Well, in the seats of the seats, you could see the potatoes, so the podoben postopek kot v Bruslju sprožili tudi pri pristojnih lokalnih regulatorjih v BiH, Črni gori, Severni Makedoniji in Srbiji.

Predsednik upravnega odbora Fortenove Group Maximum Poletajev je v pogovoru za zagrebški Večernji list konec julien napoval, da bo Mercator postal skupine do conca novra, bod sclenili uradne postopke, ter deja, if you sovensko vlado dovenova na dogova group. Afterwards, you know, this prenesli večino premoženja skupine, ki je bilo v Bosni in Hercegovina ter Srbiji.

[ad_2]
Source link