Friday , August 23 2019
Home / serbia / Sony Xperia XZ4 bi mogao imates impresive chamber

Sony Xperia XZ4 bi mogao imates impresive chamberSony Xperia XZ4 bi mogao imates impresive chamber

When it comes to camping, there is a trend in the dawn. Sony je za hundred osto lojalan sistemu sa samo jednom kameraom ali ovo bi se moglo promeniti sa dolaskom Xperia XZ4 model narednog meseca.

For the sake of information, you can use the Xperia XZ4 mobile phone, without any further details. Naravno, kako se radi o nepotvrđenim infoma potrebno ih je uzeti sa rezervom.

Prema glasine, Xperia XZ4 bi trebalo da ima senzor rezolucije 52MP. 10 megapixels with a snapshot of the camera. Ovaj senzor bi trebalo da ima i f / 1.6 otvor blende, što će omogućiti drastično poboljšanje fotografija u uslovima lošeg osvetljenja.

sony2_52.jpg

Primarni senzor će pratiti i dodeljena telephoto camera. Trenutno nis poznate mogućnosti kamere when je u pitanju optičko zumiranje. For me, the procurel details ukazuju na 16MP i f / 2.6 otvor. Well, you have 0.3MP Time-of-Flight senzor. Ova camera bi trebalo da pomogne kod poboljšanja bokeh effect, a moguća su i poboljšanja za AR.

When je ostatak specification for Sony Xperia XZ4 phone pitanju, očekuje se 6.5-inčni 21: 9 display, Qualcomm Snapdragon 855 chipset, 6GB RAM i 128GB skladišnog prostora. Phoning the phone Android 9 Pie, i get IP68 certificate.

Izvor: PhoneArena

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forum for uvek možete učestvovati u qualitative actuary discussion IT industry


Source link