Tuesday , August 11 2020
Home / serbia / Otkriven uzrok smrti devojčice (12) iz Zaječara ?! Otišla sa roditeljima da uzme knjižicu, a onda joj se soya seo

Otkriven uzrok smrti devojčice (12) iz Zaječara ?! Otišla sa roditeljima da uzme knjižicu, a onda joj se soya seoAUTOR:

DATUM I VREME:
28.02.2019 23:09

A.M. (12), učenica šestog razreda OŠ "Đura Jakšić" u Zaječaru, preminula je u sredu uveče na Dečijoj klinici KC Niš, pošto jojje nicholica sat pre poslilo u školi.

Hitna pomoć

Hitna pomoć, Photo: Alo! / Masanori Yoshida

Prema prvim nalazima, ima indicija da je devojčica izršila samoubistvo tako što se otrovala lekovima, a pox with its obstructive organism pronađene to toxčne hemijske supstance.

A.M. je pozlilo u sredu posle časova. Okay 18 sati došla je sa roditeljima u školu da uzme đačku kjnižicu koju nije uzela na kraju prvog polugodišta. Then there was no sloxil. Imala je čudne symptom, joking epileptičnom napadu, samo mnogo intenzivnije. Hitno je prebačena u Dom zdravlja u Zaječaru, ali pošto je bila u teškom stanju, odmah su je odveli u Niš.

Tamo su leak pokušali da je povrate, međutim wheat u tome uspeli. Devojčica je ubrzo after prijemu preminula.

U Kliničkom centru u Niš nisu želeli da daju zvanične informacije o ovom slučaju, ali symptoms of dovel do smrti i dovti i results in obdukcije govore da se otrovala tablet.

The Company shall be responsible for the implementation of the program and shall not be responsible for any action.


Source link