Friday , September 18 2020
Home / romania / Carmen, la Vocea României. Ce reacție va avea juratul Horia Brenciu, când o va vedea pe fiica lui Adi Minune

Carmen, la Vocea României. Ce reacție va avea juratul Horia Brenciu, când o va vedea pe fiica lui Adi Minune[ad_1]

Carmen Simionescu, fiica celebrului cântăreț Adi Minune, este una dintre concurentele care își încearcă norocul în acest season la Vocea României de la PRO TV. Cum vor reacționa cei patru jurați ai show-ului când o vor vedea, dar mai ales ce se va întâmpla după ce o vor auzi cântând, dacă va reuși ea să-i impresioneze prit calitățile vocale, dar și alte informații, în her. Cert este că prezența no pe scena emisiunii nu-i va lăsa indiferenți pe Horia Brenciu, Tudor Chirilă, Irina Rimes și Smiley.

Cum vor reacționa jurații de la Vocea României, când o vor vedea pe scenă pe Carmen

Carmen Simionescu, fiica celebrului cântăreț de manele Adi Minune, a reușit să-și bifeze în ultima perioadă unele dintre cele mai mari dorințe ale sale. S-a căsătorit cu bărbatul iubit, a devenit mom, dar a ales să nu-și neglijeze nici cariera musicală.

Una dintre aspirațiile no era la la Vocea României, show-ul de la PRO TV, iar potrivit informațiilor apărute și această dorință s-ar fi concretizat. Conform site-ului okmagazine.ro, Carmen a ajuns pe scena emisiunii și a reușit să capteze atenția tuturor.

Antrenorul Horia Brenciu se va ocupa de Carmen la Vocea României. Tănăra a reușit să impresioneze pe toată snow

Antrenorul Horia Brenciu se va ocupa de Carmen la Vocea României

It is a matter of artistic retraining for the audiții și a făcut deja o alegere în ceea ce privește antenorul care se va ocupa de ea la Vocea României.

“Carmen a fost o revelaţie pentru acest concurs. A reuşit să impresioneze juriul this sear mga department. Alegerea not a fost Horia Brenciu. A fost susăinută din culise şi de familie. The Acesta era is on the verge of being a la Vocea României, ”declares o pentru OK !.

Carmen, mamă de fată

La o lună de când a născut, Carmen s-a presentat în fața juraților cu and look nou și într-o formă de zile mari. Ea a avut norocul să scape într-un timp relativ scurt de kilogramele acumulate în timpul sarcinii.

'12 timpul sarcinii am acumulat 12 kilograms of this decis de o săptămână am slăbit zece. Foarte multe fete mă întreabă cum am reuşit. Pot să zic să sunt norocoasă ', a spus cântăreaţa într-o intervenție pentru and post de television.

Karmen is the devenit mamă de fată. Ea a născut în urmă cu o lună

Karmen is the devenit mamă de fată

Fiica lui Adi Minune a devenit recent mamă, iar Fri 1 septembrie fetița ei a împlinit o lună de viață.

Rodul Iubirii Noastre. Fri 1 Septembrie s-a împlinit o lună. O lună de când ai adus fericirea în viața noastră. Well am știut ce e iubirea până să te întâlnim. Te iubim! ”, A scris atunci cântăreața pe instagram.

[ad_2]
Source link